Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Pódium Színház: Donald Margulies - VACSORA NÉGYESBEN


Csömöri Színház

2019. szeptember 21. 19:00

Egy napon derült égből csap le a villám: kiderül, hogy Tom életében megjelent egy másik nő, a férfi elköltözik hazulról, válni akar. A hír nemcsak Julie-t rázza meg, de Karent és Gabet is megdöbbenti.

Pódium Színház: Donald Margulies -  VACSORA NÉGYESBEN
- vígjáték -

Szereplők:
Bednai Natália
Sztankay Orsolya / Gyebnár Csekka
Bodrogi Attila
Várfi Sándor

Rendezte: Gieler Csaba
 
Karen és Gabe, valamint Tom és Julie két - negyvenes éveiben járó házaspár. Együtt töltötték ifjúságukat, egyidősek a gyerekeik, számtalan vacsorát költöttek el négyesben. Az egész életük olyan harmonikusnak és felhőtlennek tűnik, ahogyan a nagykönyvben meg van írva. Egy napon derült égből csap le a villám: kiderül, hogy Tom életében megjelent egy másik nő, a férfi elköltözik hazulról, válni akar. A hír nemcsak Julie-t rázza meg, de Karent és Gabet is megdöbbenti. Ami még ennél is fájdalmasabb: Tom bevallja, hogy az ő részéről nem is olyan új keletű az elhidegülés, évek óta elhibázottnak és üresnek érzi házasságát. A levertségből felocsúdó Julie úgy gondolja, hogy ő sem akarja életét magányosan eltölteni.